In de laatste dagen van het jaar worden er altijd veel cadeautjes uitgedeeld. Er zijn veel redenen om iemand iets cadeau te doen, ongeacht de tijd of periode van het jaar. Je kunt bijvoorbeeld iemand een geschenk geven om hem of haar te bedanken, maar ook om iemand te feliciteren met een nieuwe baan of een jubileum. Het vinden van het juiste cadeau is iets waar veel mensen moeite mee hebben. Belangrijk om je te blijven beseffen dat uit je geschenk blijkt dat je moeite hebt gedaan om de ontvanger te plezieren. Bij een Islamitische winkel is het bijvoorbeeld mogelijk om prachtige cadeaus voor een ander te kopen, dit is leuk als iemand net bekeerd is. Wat is nu echt leuk om te geven als cadeau? Onderstaand delen we leuke ideeën!

Gebedskleed met vulling

De meeste bekeerlingen hebben nog niet geleerd hoe ze moeten bidden, terwijl dit binnen de Islam onmisbaar is. Een gebedskleed met vulling is dan ideaal om te geven als cadeau aan een bekeerling en kan gekocht worden bij een Islamitische winkel. De vulling zorgt ervoor dat de ontvanger van het cadeau geen last krijgt van de knieën. Een gebedskleed krijgen met je eigen naam erop is natuurlijk nog leuker om te krijgen en vaak kun je het gebedskleed bij een Islamitische winkel personaliseren, zo laat je echt zien dat je moeite hebt gedaan voor het cadeau.

Een wenskaart met een dua kan ook veel betekenen voor een bekeerling. Iemand het geloof verwelkomen met zegeningen en liefde is één van de beste cadeaus die je kunt geven. Je kunt op de website van een Islamitische winkel eenvoudig een wenskaart met een dua personaliseren

Sieraad met Islamitische naam

Veel bekeerlingen kiezen ervoor om een Islamitische naam te gebruiken na de bekering. Een gouden ketting met Islamitische naam is dan een uniek cadeau om te geven aan een bekeerling. Zo zijn sieraden over het algemeen een geweldig cadeau en hier hechten de meeste mensen veel waarde aan. Kijk op de website van een Islamitische winkel hoe je een ketting kunt personaliseren met een naam of initiaal. Tot slot kun je meer waarde aan het cadeau toevoegen door deze goed in te pakken.