Vind je het leuk om een persoonlijke touch te geven aan een cadeau voor een dierbare, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan zijn de tips in deze blog wellicht wel iets voor jou! Het is namelijk soms lastig om creatieve dingen te verzinnen, zeker als je zelf niet heel erg creatief bent ingesteld. Je bent dan snel geneigd om voor de makkelijkere weg te gaan. Toch vinden wij dat zonde en helpen we je dan ook graag met wat tips en ideeën om toch een goed persoonlijk cadeau te geven. Een persoonlijke cadeau maakt namelijk meer emotie los en is vaak zelfs nog goedkoper ook! Lees dus hier snel meer.

Start met een idee en laat de rest zijn werk doen!

Als je een persoonlijk cadeau wilt maken hoef je hier gelukkig niet altijd veel werk zelf voor te verrichten. Vaak kan een idee dat je hebt gemakkelijk worden uitgevoerd door bedrijven die hier gespecialiseerd in zijn. Zolang jij het idee en de materialen maar hebt die nodig zijn voor het ontwerp. Een aantal tips waar je hiervoor mee aan de slag kunt zijn bijvoorbeeld:

Graveren

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooi sieraad, dit zijn vaak leuke cadeaus om te geven voor Valentijnsdag of een jubileum van een lange vriendschap of huwelijk. Door het sieraad te graveren met een persoonlijke tekst, datum of namen kun je het sieraad al snel een persoonlijke touch geven. Je zou ook nog een glas kunnen laten graveren als de persoon in kwestie een wijn, bier of whisky drinker is. Het is dan altijd leuk om een eigen gepersonaliseerd glas te hebben.

Bestempelen

Het is ook mogelijk om bepaalde leuke producten te bestempelen. Denk hierbij aan hout vormpjes, zeepjes of geurkaarsen. Je kunt vaak een leuke vorm of geur kiezen bij een van deze producten en daarbij een passende leuke tekst toevoegen.

Bedrukken

Dan is er ook nog de mogelijkheid om bij een textieldrukkerij leuke kleding ontwerpen te laten maken. Laat bijvoorbeeld een sjaal, muts of polo borduren en voeg hier vervolgens een leuke tekst, foto of eventueel een logo van zijn favoriete band op.

Zoals je leest, zijn er onwijs veel leuke creatieve manieren om een gepersonaliseerd cadeau te creëren. Weet jij al wat je gaat geven?